Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/2036
Назва: Взаємодія слідчих Національної поліції України з підрозділами карного розшуку на досудовому провадженні
Автори: Бойко, О.П.
Рогальська, В.В.
Бібліографічний опис: Бойко О.П. Взаємодія слідчих Національної поліції України з підрозділами карного розшуку на досудовому провадженні : монографія / О.П. Бойко, В.В. Рогальська. – Дніпро : Видавець Біла К.О., 2018. – 180 с.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавець Біла К.О.
Ключові слова: кримінальне провадження
досудове розслідування
слідчий
повноваження слідчого
взаємодія слідчих з підрозділами карного розшуку
Короткий огляд (реферат): Монографію присвячено дослідженню питань взаємодії слідчих Національної поліції України з підрозділами карного розшуку на досудовому провадженні, зокрема визначено сутність, форми, повноваження та напрями вдосконалення взаємодії слідчих Національної поліції України з підрозділами карного розшуку на досудовому провадженні. Проаналізовано кримінально-процесуальне законодавство зарубіжних держав щодо правового регулювання взаємодії слідчих з підрозділами карного розшуку на досудовому провадженні. Викладено відповідні пропозиції спрямовані на вдосконалення взаємодії слідчих Національної поліції України з підрозділами карного розшуку на досудовому провадженні. Видання розраховано на науковців, викладачів, аспірантів (ад’юнктів), студентів, курсантів юридичних факультетів, юридичних навчальних закладів, співробітників МВС, СБУ, прокуратури та суддів, а також правозахисників і усіх, хто цікавиться зазначеною проблематикою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/2036
ISBN: 978-617-645-302-4
Розташовується у зібраннях:Бойко Олексій Павлович
МОНОГРАФІЇ
Монографії
Рогальська В.В.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія_Бойко О.П._Рогальська В.В.___макет(2).pdf945,37 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.