Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10849
Назва: Методичні рекомендації з дисципліни «Українська мова професійного спрямування» для студентів спеціальностей 081 – «Право» і 262 «Правоохоронна діяльність» (бакалаврський рівень)
Автори: Леонова, Н.В.
Мірошніченко, Л.В.
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з дисципліни «Українська мова професійного спрямування» для студентів спеціальностей 081 – «Право» і 262 «Правоохоронна діяльність» (бакалаврський рівень) / Н.В. Леонова, Л.В. Мірошніченко. - Дніпро : ДДУВС, 2023. - 42 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: стилі української мови
інформаційний стиль мови
документ
документи щодо особового складу.
довідково-інформаційні документи
організаційно-розпорядчі документи
фінансово-облікові документи
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації укладено відповідно до програми курсу «Українська мова професійного спрямування», розробленої для студентів, що є майбутніми правознавцями. Окрім методичних порад та теоретичного блоку вміщено контрольні питання, що дають можливість перевірити засвоєння опрацьованого під час занять матеріалу та закріпити вміння використовувати базові знання з української мови в професійному середовищі. Методичні рекомендації відповідають змісту та вимогам Навчально методичного комплексу дисципліни «Українська мова професійного спрямування» і доповнюють його. Методичні рекомендації можуть бути використані для вивчення української мови професійного спрямування у ЗВО різних рівнів акредитації, на курсах підвищення кваліфікації правознавців, на підготовчих відділеннях, спеціалізованих курсах тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10849
Розташовується у зібраннях:Леонова Н.В.
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Методичні рекомендації
Мірошніченко Л.В.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод рекоменд 2022-23 (1).pdf717,05 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.